Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych

"Nowy Sprzęt - Nowa Zabaw"

Dziękujemy Organizatorom Gali Sportów za umożliwenie przeprowadzenia zbiórki, Darczyńcom za datki oraz Wolontariuszom za poświęcony czas. Zebraliślimy 2585,92 zł + 4 EURO, pieniądze zostaną przeznaczone na zakup sprzętu do integracji sensorycznej m.in: huśtawki oraz materacy do sali rehabilitacyjne.

DZIĘKUJEMY

"Nowy Sprzęt - Nowa Zabawa"

W dniu jutrzejszym (piątek 20.05) podczas Gali Sportów w Hali Stulecia odbędzie się zbiórka dla naszej Fundacji pod hasłem: "Nowy Sprzęt - Nowa Zabawa". Zbieramy na nowy sprzęt rehabilitacyjny do nowego ośrodka.W dniu jutrzejszym (piątek 20.05) podczas Gali Sportów w Hali Stulecia odbędzie się zbiórka dla naszej Fundacji pod hasłem: "Nowy Sprzęt - Nowa Zabawa". Zbieramy na nowy sprzęt rehabilitacyjny do nowego ośrodka. Wpłat można dokonywać również na konto fundacji.

Dziękujemy

Wielkanoc

Wielkanoc tuż, tuż....

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy.

Fundacja "Krzyś"
Piknik Motocyklowy

PIKNIK MOTOCYKLOWY RACING TEAM

W dniu 12.04.2015 r wzieliśmy udział w Imprezie Motocyklowej zorganizowanej przez ekipę RACING TEAM. Za zaproszenie bardzo dziękujemy, było to niesamowite przeżycie dla Naszych Podopiecznych.

Już niedługo w naszej galeri pojawią się zdjęcia z tego wydarzenia.

DniOtwarte

Dni otwarte

Drodzy Rodzice w dniach  23-27.03.2015 r będzie można skorzystać z bezpłatnej, specjalistycznej formy rehabilitacji systemem Krabat.

Obowiązuje rejestracja telefoniczna.

Więcej informacji