1% Twojego podatku

Jeden procent

Jeden procent Twojego podatku

Jesteśmy organizacją pożytku publicznego. Możesz wspomóc naszą fundację przekazując nam 1 % swojego podatku. Uzyskane fundusze będą wykorzystane na działalność statutową, bierzące wydatki oraz dofinasowanie rehabilitacji niepełnosprawnym dzieci: matek samotnie wychowujących dzieci, których rodzice mają problemy finansowe oraz rodzin gdzie jest dwoje dzieci niepełnosprawnych.

Jak przekazać 1 % swojego podatku:

Punktor  obliczyć 1% należnego podatku

Punkotr  w rubryce Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego (OPP), w oknie Numer KRS wpisać: 0000232011

Punkotr  w rubryce Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego (OPP), w oknie Wnioskowana kwota wpisać: wysokość wnioskowanej (zadeklarowanej) wpłaty, która nie może przekrocyć kwoty odpowiadającej 1% podatku należnego

Punkotr  w rubryce Informacje Uzupełniające prosimy zaznaczyć kwadrat w celu przekazania danych osobowych podatnika ogranizacji OPP (niewymagane)

Punkotr  w rubryce Informacje Uzupełniające, w oknie Dane ułatwiające kontakt z podatnikiem, można wpisać: imię, nazwisko, adres, telefon, e-mail, itp. (niewymagane)

Uzyskane fundusze z 1% w latach ubiegłych:

2013 rok - 8233,50 zł

2014 rok - 2427,80 zł